camper vakantie met fietsen

Zonder eigen camper toch op campervakantie

Bent u van plan om uw camper te verkopen, maar zou u toch zo nu en dan er op uit willen trekken met een camper? Een camper huren biedt uitkomst voor uw campervakantie.

 

Afscheid van uw camper

U herkent het vast wel, een camper is een prachtig bezit en de reizen die u er mee heeft gemaakt waren fantastisch. Toch heeft u een druk leven en staat de camper veel te vaak stil. En ondanks dat hij stil staat heeft hij wel zo nu en dan kostbaar onderhoud nodig. Stiekem zou u eigenlijk ook wel eens wat anders willen dan altijd maar met de camper weg. Na lang wikken en wegen besluit u de camper toch maar te verkopen, al zij het waarschijnlijk met een klein steekje in uw hart. Gelukkig hoeft u het reizen met een camper niet helemaal op te geven, want er is altijd nog de mogelijkheid om er een te huren. Campergvraagd denkt graag met u mee over de verkoop van de camper zodat dit voorspoedig verloopt.

Camper huren van een particulier

Een camper huren kan natuurlijk bij een van de vele verhuurbedrijven, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Via deelplatform Goboony verhuren camper eigenaren hun camper. Vaak is dit zo’n 40% goedkoper dan bij verhuurbedrijven en omdat de campers door het hele land door particulieren worden verhuurd hebben ze niet alleen een heel groot aanbod, u vindt er ook nog eens campers in alle soorten en maten. Ideaal als u eens een ander type wilt proberen dan het type camper dat u gewend bent. Ook fijn is dat u makkelijk online in contact kunt komen met de campereigenaren, zodat u alles goed kunt bespreken. Een afspraak maken om de camper te bezichtigen hoort daar vaak ook bij. Als alles besproken is zorgt Goboony voor de financiële en contractuele zaken.

Camper verkopen
Oude camper er uit, nieuwe camper er in

Verkoopt u uw camper omdat u een nieuwe camper op het oog heeft? Kijk dan ook een naar de mogelijkheden om uw nieuwe camper te verhuren via een platform als Goboony. Camperen is razend populair en met het verhuren van uw camper, kunt u weer een groot deel van de camperkosten dekken.

Terug naar overzicht