camper verkopen

Wat doet een campermakelaar?

Een makelaar voor huizen is u vast niet onbekend. Maar dat er ook makelaars voor campers zijn weet niet iedereen. Een campermakelaar doet in principe hetzelfde als wat een woningmakelaar voor woningen doet: Het helpen bij de koop of verkoop van – in dit geval – een camper. Ook wij van Campergevraagd doen in principe niks anders dan u helpen bij het verkopen van uw camper. Het verschil is dat wij de camper niet voor u verkopen, maar van u kopen. U kunt hierdoor binnen een week uw camper verkocht hebben.

Onze werkwijze

  • U vult op dit formulier (https://www.campergevraagd.nl/camper-verkopen/) de gegevens in over uw camper.
  • Daarbij plaatst u een aantal foto’s van zowel de binnen- als de buitenkant van uw camper. Zo krijgen wij een goed beeld van uw camper en u een eerlijke prijs.
  • Nadat u het formulier naar ons heeft verzonden garanderen wij niet alleen een reactie, maar ook een eerlijk en passend bod op uw camper.
  • Als u – onder voorbehoud van een bezichtiging – akkoord bent met ons bod, maken wij een afspraak om uw camper te komen bekijken.
  • Als we tijdens de bezichtiging beide akkoord zijn met de prijs, stellen wij ter plekke een koopovereenkomst op.
  • Wij maken vervolgens binnen 5 werkdagen het afgesproken bedrag naar u over en komen daarna binnen vijf werkdagen de camper ophalen op de afgesproken plek.

‘Het verschil is dat wij de camper niet voor u verkopen, maar van u kopen’

Voordelen

Het scheelt u veel tijd, energie en geld als u op deze manier uw camper verkoopt. U bent geen bemiddelingskosten kwijt aan een gespecialiseerde campermakelaar, want dat rekenen wij niet. Ook bent u geen tijd kwijt aan het regelen van bezichtigingen en het heen-en-weer mailen en onderhandelen over de prijs. Als derde voordeel van het verkopen van uw camper aan ons is dat u op deze manier snel van extra kosten af bent die het hebben van een camper met zich mee brengt. Denk hierbij aan de onderhoudskosten, de APK, motorrijtuigenbelasting, reisverzekering en stallingskosten. Het scheelt u per maand al snel een aantal tientallen euro’s.

 Onze garanties

– Een eerlijke en marktconforme prijs voor uw camper.
– Dat u niet verantwoordelijkheid bent voor gebreken achteraf.
– Een betrouwbare partij om zaken mee te doen.
– Een bod binnen 24 uur.
– Dat het geld binnen 5 werkdagen na de bezichtiging op uw bankrekening staat en uw camper is opgehaald.