buscamper

Vakantievieren met een buscamper, 9 voordelen

Bent u een camperaar die graag steden bezoekt? Dan is een buscamper helemaal zo gek nog niet.

Een buscamper heeft de eigenschappen van een camper. Het rijdt comfortabel en heeft alles in de camper wat u wenst. Een toilet, douche en keuken hebben de meeste buscampers wel. Alle gemakken op slechts een paar vierkante meters.

Van alle gemakken voorzien

Naast het toilet, douche en keuken kunt u de camper zo mooi en comfortabel hebben zoals u wilt. Een buscamper heeft ook een goed bed, verwarming, airco en een gezellige zithoek zodra u de stoelen vanuit de cabine draait. Vaak wordt er gedacht dat een grotere camper betere overnachtingsmogelijkheden heeft maar dit is niet in alle gevallen zo.

Wat zijn de 9 voordelen van een buscamper?

  1. Door de lengte van de buscamper is het gemakkelijk om overal te parkeren.
  2. Ook is hij minder breed dan een standaard camper. U kunt makkelijker maneuvreren op de weg en in smalle straatjes in de stad.
  3. Camper is een kostbaar bezit. U kunt met de buscamper de afweging maken om deze ook privé te rijden voor woon- en werkverkeer.
  4. Hij rijdt comfortabel en stabiel op de weg. U kunt harder rijden dan in een grote camper.
  5. Scheelt brandstof als u hem vergelijkt met een grotere camper
  6. Vaak is een buscamper voorzien van een sterke motor.  Dit geeft comfort in de bergen.
  7. Geen rijbewijs C nodig. Met een B-rijbewijs kunt u rijden in voertuigen tot 3.500 kg en buscampers zitten hier vrijwel altijd onder.
  8. Gevoel van vrijheid, gemak, compact en overzichtelijk
  9. Er zijn veel kasten en opbergmogelijkheden. Meer dan u denkt! Het is efficiënter ingericht.

Buscamper kopen?

Heeft u een buscamper op het oog of  u wilt graag een goede prijs voor uw huidige camper. Neem voor snelle verkoop van uw camper contact op met camergevraagd. Via het aanbiedformulier biedt u de camper aan en binnen 24 uur ontvangt een vrijblijvend bod op uw camper.

Terug naar overzicht