Spelletjes voor onderweg

Spelletjes voor onderweg met de camper

Leuke en makkelijk mee te nemen spelletjes voor in de camper

Wilt u wel eens wat anders doen dan alleen kaarten of ‘mens erger je niet’? In dit blog van Campergevraagd tippen wij 5 leuke en makkelijk mee te nemen spelletjes die u overal kunt spelen! Leuk voor jong en oud. Het zijn spelletjes voor onderweg die gemakkelijk mee te nemen zijn in de camper. 

UNO 

De spelregels van UNO komen erg overeen met pesten, maar is leuker vorm gegeven en makkelijk uit te leggen aan buitenlandse vrienden. Ideaal dus als u een spelletje wilt spelen met de buitenlandse gasten op de camping of camperplaats. Het spel is lekker compact en makkelijk mee te nemen.   

Regenwormen

Bij dit spel moet u ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk punten verdient door middel van dobbelen en stenen verzamelen waar regenwormen op staan. Maar wees niet te gretig want voordat u het weet bent u de punten weer kwijt! Een potje kost niet veel tijd en is leuk voor jong en oud. Het spel Regenwormen is te verkrijgen in een reiseditie, maar het gewone spel is ook makkelijk mee te nemen in de camper. 

 

regenwormen spelletje

Beverbende 

Bij dit kaartspel is het doel om zo weinig mogelijk punten te hebben. De kaarten bestaan uit kaarten met getallen van 1 t/m 9 en actiekaarten.  U heeft  4 kaarten voor u liggen waarvan u eerst de buitenste twee mag bekijken. De rest kunt u bekijken door middel van actiekaarten. Misleid je medespelers en zorg ervoor dat u de minste punten hebt!  

Lucky 7 

In dit chaotische spel telt u als gangster hardop mee bij het verdelen van de buit. Soms wordt u gebeld en moet u de keel schrapen als u aan de beurt bent. Bij een dubbele kaart moet u twee keer tellen. Soms is er opeens een pistool en moet het even stil zijn…. Omdat gangsters maar tot 7 kunnen tellen, beginnen ze weer opnieuw op 1 om vervolgens weer naar 7 door te tellen. Wie maakt de minste fouten? Lucky 7 is een communicatief spel voor het hele gezin!  

Qwixx 

Elke speler probeert op zijn scoreblad zoveel mogelijk getallen in de vier kleuren aan te kruisen. Hoe meer kruisjes in een kleur, des te meer punten men krijgt. Wie aan het einde de meeste punten heeft verzameld, wint het spel! 

spelletjes voor onderweg

Spelletjes te koop

Alle spellen zijn te koop in speelgoedwinkels of makkelijk online te bestellen. Alle spelletjes zijn compact waardoor ze makkelijk mee kunnen in de camper. Ook zijn deze spelletjes op een kleine kampeertafel te spelen. Wij hopen dat er voor u een leuk spel tussen zit en alvast veel speelplezier in de camper of voor de camper!

Camper verkopen

Mocht u de camper niet meer gebruiken en wilt u hem verkopen. Campergevraagd koopt graag uw camper. Neem contact op voor kennismaking en een prijsvoorstel

 

Terug naar overzicht