gadgets camper

Handige gadgets voor uw camper

Handige gadgets voor uw camper 

In dit blog bepreken we handige gadgets van de bekende webshop Wish.com. Deze webshop staat bekend om hun lage prijzen. Wel moet u er rekening mee houden dat sommige producten een langere levertijd hebben. Hieronder vindt u 5 gadgets die wij hebben geselecteerd waarvan wij denken dat ze een must zijn voor in uw camper! Ook de lokale kampeerwinkel en of andere webwinkels verkopen deze producten. 

Kleine waterpasjes 

Voor maar €0,86 heeft u deze kleine waterpasjes. Handig voor op reis, of voor wanneer u ruimte wilt besparen in de camper. Deze kleine gadgets maken het makkelijk om snel de camper waterpas te zetten.   

Klik hier voor de waterpasjes

Waterdichte bandcovers 

Deze waterdichte bandcovers zijn op Wish te koop voor maar €7,-. Deze zijn handig voor wanneer u langere tijd stil staat met de camper en de banden wilt beschermen tegen de zon en andere weersomstandigheden. Ook zijn er voor de camper speciale hoezen. Deze camperhoes is geschikt voor;

  • zowel binnen als buiten gebruik tijdens de winterperiode
  • is UV bestendig en geheel waterdicht
  • beschermt tegen vuil, regen, sneeuw en schimmel

Klik hier voor de waterdichte bandcovers: https://www.wish.com/search/camper/product/5d04620c1d8cd87c92944b9e?source=search&position=26&share=web

Kledinghaakjes 

Met deze haakjes kunt u makkelijk uw was ophangen aan de luifel van de camper. Eerst doet u de was aan een hanger en deze hangt u gemakkelijk aan de haakjes. Voor 5 stuks betaalt u slechts €6!  

Klik hier voor de haakjes en voor een uitgebreid assortiment betreft handige opbergrekjes, handdoekenrekjes en keukenrolhouders bezoek de website voor de handige ruimtebesparende oplossingen.

Set siliconen kommetjes 

Deze opvouwbare siliconen opbergbakjes zijn super handig en ruimtebesparend. Ideaal voor het serveren en opbergen van eten. Klik hier voor de bakjes: 

Keukenrolhouder 

Handige keukenhouders voor verschillende keukenaccessoires. Hang uw keukenrol en keukenaccessoires netjes op zodat ze niet in de weg liggen op het keukenblad. Zo houdt u meer ruimte over in de keuken. 

Wij hopen dat we u hiermee inspiratie hebben kunnen geven en dat er leuke gadgets tussen zitten.

Verkopen camper?

Voor het verkopen van campers kunt u bij ons terecht. Neem dan contact op met het team van Campergevraagd.nl  

Terug naar overzicht