Fijn op reis, Camper Reismagazine

Fijn op reis! CamperReisMagazine is uit

 

Reizen maken?

Fijne reizen maken, thema routes rijden, veel mooie dingen zien, culturen ontdekken of misschien alleen maar lekker luieren op mooie stranden. Prachtige steden ontdekken en het liefst die stadjes waar u nog niet van hoorde en wist dat ze zo leuk of interessant zijn. Fietsen of mooie wandelroutes ontdekken voor een sportief dagje of misschien wel golfen.

Zijn dit zaken die u aanspreken? Dan bent u de lezer waarvoor CamperReisMagazine gemaakt wordt. U gaat fijn op reis!

Want dit kwartaal magazine dat speciaal gemaakt wordt voor de nieuwsgierige reiziger die verder wil kijken dan zijn neus lang is, biedt dit allemaal. Mooie en interessante routes en reizen voor de camperaar om dit alles te ontdekken. Routes met fijne camperplaatsen en campings. Aan uzelf hoe lang u over de reis wilt doen, aan uzelf wat u wilt zien want met de camper op stap gaan betekent vrijheid en niet gebonden voelen. Fijn op reis!

CamperReisMagazine Editie 2020-01

Het jaar 2020 is geopend met een extra ‘groene’ editie want we kunnen heel goed camperen met oog voor het milieu en klimaat. Lees de tips! Mooie routes naar o.a.  Sardinië, een bijzonder eiland wat betreft natuur en cultuur. Of naar het groene Denemarken, Djursland dat eigenlijk één groot natuurpark is. Lekker uitwaaien in Eiderstedt of de route van het Ardennen Offensief of de Vakwerkstraat volgen.

Verdien € 500,= bij Campergevraagd.nl

Maar er is nog veel meer te lezen. Over campergevraagd.nl bijvoorbeeld die een mooie actie heeft voor de lezers van CamperReisMagazine dat u wel 500 euro kan opleveren! Dus wilt u uw camper verkopen neem dan vooral een kijkje op de website van campergevraagd.nl en biedt uw camper te koop aan.

Camper verkopen

Wilt u uw camper verkopen neem dan contact op met het team van campergevraagd.nl. Speciaal voor deze editie van CamperReisMagazine geeft Campergevraagd.nl bij de verkoop van u camper 500 euro extra voor de camper! Let op deze actie is geldig tot en met eind april en kan niet achteraf op teruggekomen worden.

Tot slot

CamperReisMagazine geeft u de inspiratie om op pad te gaan en het is aan uzelf om dat tot uitvoer te brengen en naar eigen wens te vervolmaken. Zo mooi kan het camperleven zijn!

Wil u ook kennis maken met CamperReisMagazine?

Speciaal voor de bezoekers van campergevraagd.nl hebben we een leuke actie. U betaalt geen € 21,45* voor een jaar lang camperplezier met CamperReisMagazine maar slechts € 17,50 bij automatische afschrijving. Het abonnement stopt automatisch na een jaar en gaat na aanmelding het eerstkomende nummer in.

Fijn op reis, Camper Reismagazine

Kortingsbon

Ga naar www.camperreismagazine.nl/campergevraagd.pdf en download uw bon. Mail dit ingevulde formulier naar info@vlmedia.nl Of stuur per post naar: VLMedia, Waterschap14, 5345RA  Oss.

Terug naar overzicht