Camperkeukens

Camperkeukens 3 verschillende

Mooie Camperkeukens 

In dit blog laten wij de verschillende camperkeukens zien. Als eerst beschrijven wij de standaard elementen en daarna de elementen van drie verschillende keukens. Op deze manier krijgt u inzicht welke keuken het beste bij u past.  

Standaardelementen van een keuken 

In principe bevat iedere camperkeuken dezelfde standaardelementen. Dit zijn een werkblad, een gasfornuis met twee, drie of vier pitten (afhankelijk van de grootte van de camper) en een gootsteen. De koelkast van de camper kan in het keukenblok worden ingebouwd of apart van het keukenblok, dit hangt af van de indeling van de camper. De maximale capaciteit van koelkasten in een camper is 175 liter. Vaak worden er absorptie koelkasten gebruikt, zodat u wanneer u onderweg bent, de koelkast met 12 volt kunt laten werken. Dit werkt met campers die een eigen boordaccu hebben. De koelkast kan ook op waltstroom en gas worden aangesloten indien nodig.  

Wilt u tijdens uw vakantie nog steeds uw favoriete gerechten kunnen maken?

Handig om dan een goed uitgeruste keuken in je camper te hebben. Vrijwel iedere camper beschikt over een keuken. Natuurlijk hangt de grootte en opstelling af van de grootte van de camper. 

3 verschillende keukenunits 

Er bestaan keukenunits in een rechte lijn of in een L-vorm. De keukens worden vaak tegen de zijwand of achterin geplaatst, en in sommige gevallen ook nog wel eens tegen de voorzijde van de camper. Dit waren de standaardelementen van de camperkeukens. Hieronder uitleg over de verschillende keukenunits. 

Camperkeukens; indeling verschillende typen
  • Keuken in L vorm 

Met een L vormige vorm keuken heeft u extra werk- en opslagruimte. Dit komt doordat de spoelbak en het fornuis om de hoek worden geplaatst. Naast de extra opbergruimte en de opslag ruimte krijgt u met een L vormige keuken een moderne en ontspannen sfeer.  

Voorbeelden van campers met een L vormige keuken: VAN TI PLUS 700 LF / L!VE TI 650 MF, 700 MEG / SKY TI 650 MF, 700 MEB, 700 MEG, 700 MX / L!VE WAVE 650 MF, 650 MG, 650 MX, 700 MEG, 700 MX / SKY WAVE 650 MF, 700 MEG 

  • Keuken in de lengte 

Wanneer u kiest voor een keuken in de lengte heeft u het hele keukenblok beschikbaar als opbergruimte. Dit komt doordat de koelkast naast de keukenunit wordt geïnstalleerd. Dit betekent dat u genoeg ruimte heeft voor een grote koelkast tot wel 142 liter! 

camperkeukens in de lengte camper.

Voorbeelden van campers met een keuken in de lengte: VAN TI 650 MEG VAN TI PLUS 650 MEG, L!VE TI 590 MF en de 650 ME, SKY TI 590 MF en de 650 MEG, SKY WAVE 650 MEG 

  • Compacte keuken 

Heeft u minder ruimte in de camper, of hoeft het allemaal niet zo groot? Dan kunt u ook kiezen voor de compacte keuken. Dit is een kleine plaats besparende keuken met alles wat u nodig heeft. De koelkast is in het keukenblok verwerkt waardoor u hier niet nog extra ruimte voor moet inleveren. Hierdoor behoud u het gevoel van ruimte in uw camper.  

Voorbeeld van camper met een compacte keuken: VAN TI 550 MF 

camperkeukens campact

Tips indeling camperkeukens

Wilt u meer informatie over de indeling van camperkeukens? Dan helpen wij u graag! Voor het kopen en verkopen van campers kunt  u ook bij ons terecht. Wilt u een camper kopen? klik hier. Wilt u uw huidige camper verkopen? Neem dan contact op met het team van Campergevraagd.nl

Terug naar overzicht